Contacteer de vzw Andromeda                
Secties
Ons doel
Onze doelgroep
Pedagogisch paardrijden
Onze activiteiten
Onze sponsors
Lid worden
Praktische informatie
Veel gestelde vragen
Contacteer ons !
Contacteer ons ...

 

Een mailtje naar info [at] pony.be wordt altijd beantwoord.

Telefonisch kan je ook contact opnemen:

Voorzitster
Valentine Vandeputte: 055/23.97.53 of valentine [at] pony.be

Vrijwilligers welkom Wie onze hulp goed kan gebruiken, mag niet uit de boot vallen wegens financiële beperkingen. Daarom doen we een beroep op vrijwillige medewerkers.

Wij hebben vooral een behoefte aan gemotiveerde vrijwilligers die zowel met paarden als met kinderen weten om te gaan.

Er zijn kinderen die nog nooit een paard gezien hebben, als kinderen die al ervaring hebben met paarden. De kinderen zijn tussen de 8 en 16 jaar. Per week zijn er maximaal 14 kinderen die in 2 groepen verdeeld worden en vier begeleiders.

De taak van de begeleiders bestaat erin om de kinderen tijdens de activiteiten (zowel het paardrijden als de nevenactiviteiten) en het middagmaal te begeleiden. Onze visie bestaat eruit om via het paard en onze hulp bij de omgang van het kind met het paard, het vertrouwen van het kind te krijgen.

Het is dan ook nodig om zelf voldoende vertrouwd te zijn met paarden om zo aan het kind te kunnen tonen dat ze te allen tijde je hulp kunnen inroepen en op je kunnen vertrouwen. Samen met de kampleider wordt er een planning opgemaakt waarbij de te geven lessen en nevenactiviteiten worden besproken en indien nodig voorbereid. We proberen de sterkten van al onze begeleiders te gebruiken, alle inbreng is dan ook welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Valentine Vandeputte (tel. 055/23.97.53 of info [at] pony.be)

 

vzw Andromeda © 2009